Tricket för hur man spelar bränns Xbox 360-spel

Med detta sagt, men om du funderar på att bränna en säkerhetskopia av ditt Xbox 360-spel för skydd måste du åtminstone ha lite förståelse för hur spelet är sammanställt och hur man spelar bränt Xbox 360-spel.

De flesta spelare vill bara njuta av att spela sitt spel. Att vara datavetare är inte alltid något de känner sig tvungna att göra för att bättre förstå hur spelet skapas. Med detta sagt, men om du funderar på att bränna en säkerhetskopia av ditt Xbox 360-spel för skydd.

Tricks angående Play Burned Xbox 360 Games

Xbox 360-spel, och många andra för den delen, bränns på ett speciellt sätt, vilket kallas Dual layer. Denna teknik med dubbla lager är den främsta anledningen till att det är svårt att lära sig att bränna Xbox 360-spel och spela dem. DVD-skivor med dubbla lager har två lager för inspelning av data. Microsoft började använda tvåskiktsteknik för att spela in sina spel. Ett lager, kallat ISO-fil, innehåller alla data som behövs för att bestämma spelet. Detta är ett spelprogram. DVD-filen, å andra sidan, är en uppsättning instruktioner som berättar för DVD-brännaren hur man kopierar ISO-data korrekt till en DVD-skiva. Är du med mig FIFA?

För att du ska kunna göra rena kopior av spelskivor måste du ha båda dessa filer, som kan hämtas från din ursprungliga spelskiva eller laddas ner från webben. (Nedladdningsalternativet är olagligt, så gör det inte.)

När du har tillgång till dessa två filer är det väldigt enkelt att lära sig att bränna och spela Xbox 360-spel. Du måste öppna en DVD-fil och göra en kopia av “Break lager” -numret för den filen. Det här numret är mycket viktigt eftersom det instruerar din dator var du ska sluta spela in det första lagret av DVD och börja spela in det andra. Det är enkelt att kopiera nummer. Använd bara CTRL-C-tricket.

imgBurn

När du har gjort det måste du ladda ner ett program som heter imgBurn. Detta är ett utmärkt DVD-kopieringsverktyg. När du har installerat imgBurn-programvaran, kör och öppna fliken INSTÄLLNINGAR och hitta avsnittet LAGERBRYT. Klistra in numret du kopierade ovan, där det anges. Nu vet programvaran var skikten är åtskilda.

När det är klart är du nästan där. Välj imgBurns BURN från den valda bilden och välj sedan ISOfil för att bränna till DVD-skiva. Denna brännprocess tar vanligtvis ungefär tre fjärdedelar av timmen, beroende på komplexiteten i spelet som bränns. När processen är klar har du en säkerhetskopia av det nya spelet som kan spelas på ditt Xbox 360-system, även om det är en originalskiva. Du har nu skyddat ditt originalspel och kan spela spelet utan rädsla för att skada det.

Denna enkla metod för att bränna spel är helt laglig när den används för att göra säkerhetskopior av ditt spel för att skydda din investering. Bli bara inte arrogant och börja göra gratiskopior till dina vänner, eller försök bli rik att sälja dem. Det, min vän, är olagligt och kan ge dig lite tid i fängelse. Inte en bra idé.

Läs också Utrustning för spelhårdvarumarknad som används för att förbättra spelupplevelsen.

Categories Spel

Post Author: Elof Berglund