Njut av de bästa spelen för PSP

Om du är ett stort fan av PSP Stations, kommer du verkligen att njuta av några av de bästsäljande spelen som är bäst för systemet. Du kan välja mellan äventyrsspel som kommer att förbättra din spelupplevelse.

Ett av de mest älskade spelen är Kingdom Hearts:

Detta spel kombinerar Disney- och Disney-karaktärerna och låter dig spela på nya platser som Enchanted Dominion, World of Sleeping Beauty och Castle of Dreams, för Cinderella, och du kommer att kunna lösa mysterier som är nya och aldrig tidigare släpptes i Kingdom Hearts tidigare. Du kommer att kunna omfamna actionfyllda strider och ha nya kommandon och kortlekar och nyckelskott och länkar som skapar mmorpg spel med utmärkt grafik. Du kan också spela med många spelare, vilket gör det till ett mycket interaktivt och roligt spel, och du kan ha livlig och färgstark grafik när du gör det. Du kommer att kunna njuta av allt detta med ett vackert soundtrack som spelar musik i bakgrunden också.

Valkyria Chronicles II är ett annat populärt spel för PSP, som möjliggör två till fyra spelare där du slåss med vänner och uthärda roliga utmaningar. Du kan också ha en Blitz-stridsstil där du har en flygbild av striden och kan kontrollera karaktären och se allt från en tredje persons synvinkel. Du kan också anpassa dina vapen efter dina behov och ha trettio nya militära enheter som du också kan använda. Du kommer också att få mer än 200 olika uppdrag som du kan bråka igenom. Njut av allt detta innan de vackra och fantastiska bakgrunderna och njut av alla dina favoritkaraktärer när de tar sig igenom denna vackra miljö.

Ett annat spel som älskas är God of War:

Chains of Olympus, och du kommer att kunna njuta av det här spelet från en fantastisk kameravinkel som låter dig se legender om grekiska mytologiska myter som kommer till liv när du följer och upplever Kratos resa att tjäna Olympusgudarna i tio år. Njut av nya stridsfilmer som låter dig slåss på nya och brutala sätt och också kommer du att kunna utforska olika nya världar, som Gates hatar till djupet i Tartarus, och du kommer att kunna bekämpa nya matriser av varelser och karaktärer som du möter nya chefer i alla nya nivåer och inställningar.

Du kommer också att kunna lösa utmanande rim, gåtor och pussel som hjälper dig att flytta till nya nivåer och platser. Ett annat populärt spel är YS sju-spelet som innehåller vackra och många värderade ljudspår och episka berättelser om Plotline samt mer än trettio timmars kul. Du kan njuta av strider i en vacker och elegant bakgrund från den äventyrliga världen i FIFA. Du kommer också att kunna njuta av allt detta med en vacker uppsättning grafik som ger dig widescreen-format och realistisk känsla. Kämpa mot drakriddare och matriser som svimrar många andra älskade och roliga karaktärer.

Ett annat spännande spel är Resistance: Retribution.

Detta spel låter dig utföra tredjepersonsåtgärder och låter dig bekämpa tio olika typer och typer av fiender. Du kommer också att kunna spela i fem olika spellägen med upp till åtta andra spelare, som Team Deathmatch, Capture the Flag, Containment och assimilation.